У Львові триває ремонт міжквартальних доріг і тротуарів

10:42 6 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Завершити роботи обіцяють у листопаді.

«За інформацією районних адміністрацій Львова, у місті закінчують ремонтувати міжквартальні дороги та тротуари», – повідомили сьогодні, 6 листопада, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також поінформували:

«Як зазначають у Шевченківській районній адміністрації, на території району проводять ремонтні роботи на прибудинкових дорогах. Так, тривають роботи на вулиці Івана Миколайчука (№1а), Шевченка (№346 та №348) та на вулиці Івана Мазепи (№13а та №11а). Облаштування доріг на цих вулицях планують завершити до 10 листопада.

Окрім цього продовжується робота на кінцевій зупинці громадського транспорту в районі Галицького перехрестя. Відбувається облаштування громадського простору на вулиці Богдана Хмельницького (від вулиці В’ячеслава Липинського до вулиці Бориса Грінченка). Також облаштовують велодоріжку від вулиці Омеляна Ковча до житлового масиву Рясне-2. 

У Франківському районі міста, на вулиці Трускавецькій від вулиці Тролейбусної до вулиці академіка Ярослава Підстригача, виконується великий об’єм роботи, обсягом у 1200 квадратних метрів з прокладання тротуарів. На вулиці Княгині Ольги облаштовують алеї.

На межі вулиць Василя Симоненка (№13) і Наукової (№96) закінчують облаштування міжбудинкового проїзду. Тривають роботи з благоустрою подвір’я на вулиці Героїв УПА (№78), які орієнтовно завершаться до початку грудня. На вулиці Сергія Єфремова від вулиці Київської до вулиці Андрія Мельника прокладання тротуару завершать до 15 листопада. 

Завершується облаштування вулиць у Сихівському районі. Як повідомила голова Сихівської районної адміністрації, на вулиці Демнянській облаштування дороги та хідників будуть завершені до 11 листопада.

На вулиці Івана Кавалерідзе підходить до кінця ремонтні роботи двору площею у 4500 квадратних метрів та хідників. Продовжується ремонт дороги на вулиці Персенківка. Окрім цього, розпочалися роботи з благоустрою скверу на проспекті Червоної Калини (№№105-109). 

У Залізничному районі завершується ліквідація ямковості та розривів на вулиці Городоцькій біля ТЦ «Скриня». Незабаром завершиться капітальний ремонт дорожнього покриття на межі вулиць Патона (№21) та Ряшівська (№25).

На вулиці Вигоди (№36) розпочалися підготовчі роботи для початку ремонтних робіт дорожнього покриття. На вулиці Вигоди (№58, №60, №64) також уже кипить робота над покращенням дорожнього покриття.

Цього тижня завершаться внутрішньоквартальні роботи на вулиці Кульпарківській (№174, №176 і №178). На вулиці Роксоляни (№21, №23, №25) продовжують працювати над покращенням пішохідних доріжок.

Також на вулиці Низинній відремонтували тротуари, продовжують розширення дороги і влаштовують асфальт. Завершили прокладання дорожнього покриття на вулиці Олени Кульчицької (№13) і Каховськаої (№ 17) та прокладання тротуару на вулиці Ливарній. За словами начальника відділу комунального господарства Залізничної районної адміністрації Святослава Костяки, до 15 листопада усі розпочаті ремонтні роботи на дорогах району будуть завершені. 

У Галицькому районі тривають роботи з відновлення тротуарів на вулиці Митрополита Андрея та на вулиці Кривоноса. Також відновлюють внутрішні двори на вулиці Тарнавського (№108) та на вулиці Гнатюка (№24).

Як розповів заступник голови Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля, роботи на усіх об’єктах, за винятком вулиці Тарнавського, планують закінчити до кінця листопада. «На вулиці Тарнавського великі обсяги, тому роботи там триватимуть трохи довше», – сказав Андрій Зозуля. 

Як розповів голови Личаківської районної адміністрації Іван Лозинський, закінчують ремонтувати тротуари на вулиці Таджицькій та на вулиці Пасічній (№73). Також ремонтують тротуар на вулиці Йосипа Сліпого».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів