У Львові триває кампанія «Соціальні акції з подолання бідності»

22:12 1 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: caritas.org.ua

У ході неї, як повідомили у вівторок у прес-службі міськради, з березня 2014 року потребуючим вже надано більше 7 тис. порцій харчування та санітарно-гігієнічних послуг.

Як повідомили сьгодні, 1 липня, «Щоденному Львові» у прес-службі міськради, за ініціативи управління соціального захисту ЛМР, у найбільшому місті заходу України, починаючи з 2010 року, триває кампанія під гаслом «Соціальні акції з подолання бідності». Зокрема в ході неї з березня 2014 року вже надано більше 7 тис. порцій харчування та санітарно-гігієнічних послуг. 

Цьогоріч послуги тим, хто потребує, надають через:

– Храм Христового Воскресіння УГКЦ (вул. Городоцька, 319 а), який надає потребуючим гарячі обіди. Надано майже 2,4 тис. послуг;

– Заклад Релігійного Управління Згромадження Монастирів «Мілес Єзу» УГКЦ – «Їдальня для бідних», що знаходиться на вулиці Б. Хмельницького, 189 б та надає харчування (гарячі обіди). Надано більше 4,7 тис. послуг.

«Бідність, нужденність – це стан, який характеризує не саму людину, а складену в її житті ситуацію. Тому дуже важливо ефективно долати життєві виклики, спільно розвивати нові соціальні проекти із залученням влади, громадськості, релігійних спільнот та благодійників. Ми вдячні нашим партнерам за можливість долати соціальні виклики спільними зусиллями. Сподіваюсь, наша спільна робота буде продовжуватись і поглиблюватись», –  зазначив в. о. начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Кобрин.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів