У Львові розпочали ремонтні роботи на вулиці Шевченка

16:20 30 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

На вулиці Шевченка облаштовують квазікільце від вулиці Залізничної до вулиці Левандівської.

Про це повідомила в четвер, 30 січня, директор «Львівавтодору» Оксана Єстеферова. Чиновниця також зазначила: «Щодо вулиці Шевченка, то її будемо роботи в три черги. Перша черга – це квазі-кільце. Друга черга – ремонт від церкви святої Анни до вулиці Ярослава Мудрого. Третя черга – від вулиці Ярослава Мудрого до вулиці Залізнична.

«Наразі виконуються лише інженерні роботи, які не зачіпають тих, що стосуються дороги, погода поки не дозволяє. Під час ремонтних робіт дорога на вулиці Шевченка буде перекриватися для руху транспорту поетапно», – поінформували також Оксана Єстеферова.

«Дорожнє покриття буде комбінованим – бруківка та асфальтобетон. Опісля робіт будуть доступні паркувальні місця, велодоріжки, хідники, адже все це зазначено у проекті. Також будуть наявні трамвайні колії й острівні зупинки ближче до центру», – розповіла також чиновниця.

«Вартість ремонтних робіт першої частини, яку зараз розпочали, – більше 80 мільйонів гривень. Першу частину, яка передбачає ремонт квазі-кільця, буде завершено до кінця вересня 2020 року», – зазначила також  директор «Львівавтодору» Оксана Єстеферова.

Про це повідомили в четвер, 30 січня, у Львівській міськраді. Як інформував «Щоденний Львів», під час капітального ремонту на вулиці Хуторівка буде проведена заміна всіх комунікаційних мереж, облаштування дощової каналізації, влаштування контактної мережі тролейбусу, велосмуги, світлофорних об’єктів, зупинки громадського транспорту, заміну опор вуличного освітлення і влаштування благоустрою.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів