У Львові ремонтують підпірну стінку вручну

17:48 5 липня 2018 р.

Фото до новини


Фото: Zaxid.net

У міськраді запевнили: «Аварійно-відновлювальні роботи з ремонту підпірної стінки на вулиці Івана Франка, 109-111 планують завершити до кінця липня».

Про це повідомили в четвер, 5 липня, в прес-службі Львівської міськради , де також нагадали: «У грудні 2017 року стався обвал частини підпірної стінки в подвір’ї між будинками №109 та №111на вулиці Івана Франка. З резервного фонду міського бюджету спрямували кошти на проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт. За інформацією Галицької районної адміністрації, усі ремонтні роботи буде завершено до кінця липня».

Заступник голови Галицької районної адміністрації з питань житлово-комунального господарства Роман Гавчак уточнив: «У лютому цього року нам чпрямували з резервного фонду міського бюджету на проведення ремонтних робіт. Роботи розпочалися вже у березні. Їх виконує підрядна організація МПП «Мета». Стінка, яка обвалилася, була цегляною, зараз її роблять залізобетонною. Складність виконання робіт полягала в тому, що всі роботи виконуються вручну, оскільки туди немає доступу техніки. Станом на сьогодні роботи виконані на 85-90%. Завершити усі роботи плануємо вже до кінця липня».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів