У Львові реконструюватимуть частину вулиці Шевченка

15:10 13 березня 2020 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: facebook.comgroupsvarta1.official

Виконавчий комітет ЛМР ухвалив рішення «Про затвердження опису концепції та ескізу реконструкції вулиці Шевченка (від вулиці Хорватської до вулиці Левандівської)».

Про це повідомили в п’ятницю, 13 березня, у Львівській міськраді. Заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий розповів подробиці: «Загальну концепцію реконструкції вулиці Шевченка було затверджено рішенням виконкому 5 липня 2019 року, а зараз вносяться технічні зауваження. Реконструкція відрізка вулиці Шевченка від вулиці Хорватської до вулиці Левандівської, передбачає облаштування окремих смуг для руху громадського транспорту, велодоріжку, ділянки для паркування, озеленення, більш широкі хідники. Ця вулиця буде європейського зразка».

Чиновник також зазначив: «Зараз пропонуємо технічні зміни, з врахуванням усіх зауважень бухгалтерії департаменту, а саме, врахувати вартість понесених витрат на проектування об’єкта будівництва в попередні рази. Тобто, проект був розроблений у 2011 році, потім його передали «Львівавтодору», але вони не могли його виконати бо він застарів морально. Тому проект довелося переробляли».

Як інформував «Щоденний Львів», частину вулиці Гнатюка перекрили для облаштування пішохідного переходу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів