У Львові притягують до адмінвідповідальності за неналежний стан благоустрою приватних територій

12:30 26 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: lvivnews.net

Про це повідомляє у четвер прес-служба міської ради.

Як запевнила сьогодні, 26 червня, «Щоденний Львів» прес-служба міської ради, у Львові й надалі перевіряють стан благоустрою територій, які перебувають у приватній власності громадян. У повідомленні з цього приводу також мовиться:

«Такі перевірки тривають уже два з половиною місяці. За цей період КП «Адміністративно-технічне управління» скерувало власникам приватних будинковолодінь 148 вимог привести свої території до належного стану, відповідно до Правил благоустрою м. Львова. 

Вимоги стосувалися незадовільного технічного та естетичного стану огорож, воріт, накопичення та спалювання відходів, а також неналежного догляду за прибудинковою територією. Більша частина вимог була виконана, щодо решти – то, за умови їх невиконання, господарям-порушникам загрожує притягнення до адміністративної відповідальності. Відтак, на розгляд адмінкомісій при районах Львова КП «Адміністративно-технічне управління» уже скерувало 17 протоколів про адмінправопорушення.

«Основним завданням таких перевірок є приведення до належного стану приватних територій, які не відповідають вимогам Правил благоустрою м. Львова. Саме тому ми лояльно ставимось до прохань відтермінувати з різних причин виконання вимог щодо усунення виявлених правопорушень. Натомість очікуємо, що господарі все ж приведуть до ладу свої обійстя, адже дотримання порядку на присадибній ділянці є обов’язком власника перед містом та іншими мешканцями», – розповідає директор КП «Адміністративно-технічне управління» Тарас Вітик.

Нагадаємо, що, відповідно до Правил благоустрою м. Львова, за незадовільне утримання прибудинкових територій, незадовільний зовнішній вигляд та технічну несправність огорож, воріт, спалювання різного роду відходів чи їх накопичення у вигляді звалищ передбачається адмінвідповідальність із накладенням штрафних санкцій, у розмірі від 20 до 80 неоподаткованих мінімумів громадян».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів