У Львові проклали 25% мереж на вулиці Пісковій

15:00 14 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: gazeta.lviv.ua

У міськраді запевнили: «У Львові триває капітальний ремонт доріг із заміною усіх комунікацій».

Про це повідомили у вівторок, 14 серпня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Зокрема, тривають ремонтні роботи на вулиці Пісковій (на ділянці від вулиці Лісної до вулиці Крип'якевича). Зараз на об'єкті працює підрядна організація ТзОВ «ГрантЗахід», яка на замовлення ЛМКП «Львівводоканал» виконує заміну водопровідних та каналізаційних мереж. Після завершення їхніх робіт інша підрядна організація, вже на замовлення Личаківської районної адміністрації, виконає благоустрій та ремонт дорожнього покриття».

Начальник управління інженерного господарства ЛМР Олександр Одинець запевнив: «У нас сформований такий підхід – якщо відбувається капітальний ремонт вулиці, то цей капітальний ремонт чи реконструкція проводиться в комплексі із ремонтом усіх інженерних мереж. Тому усі роботи, які тривають в місті, починаючи від великих об’єктів, таких як ремонт вулиць Личаківської й Замарстинівської, і не менш значних, але трохи менших по об’єму як вулиці Пластова, Просвіти й Котлярська – усі ці вулиці ремонтуються із повною заміною інженерних мереж і перепідключенням усіх споживачів».

Олександр Одинець також розповів: «На вулиці Пісковій була об’єктивна потреба заміни мереж. Адже колекторам, які тут прокладені, так само як і по вулиці Личаківській і вулиці Мечникова, вже більше ніж 100 років. Тут часто виникали аварії і просідання. Тому, виходячи з досліджень, які проводив ЛМКП «Львівводоканал», зараз на цьому об’єкті виконуються роботи першочергово по заміні водопровідних і каналізаційних мереж, щоб не було аварійних ситуацій і мережі належним чином функціонували.

Начальник управління інженерного господарства ЛМР поінформував також: «На капітальний ремонт вулиці Піскова, на ділянці від вулиці Лісна до вулиці Крип’якевича, згідно проектно-кошторисної документації, передбачено близько 7,6 млн. гривень на заміну інженерних мереж, і близько 4,5 млн. гривень – на реконструкцію дорожнього покриття. Зараз роботи по заміні каналізації і водопроводу вже виконані на 25%. Роботи розпочалися 30 липня 2018 року та планують завершити до 15 жовтня 2018 року. Упродовж серпня-вересня будівельники прокладатимуть 300 погонних метрів водопроводу діаметром 160 мм, замінюватимуть каналізаційний колектор діаметром 500 мм, будинкові водопровідні вводи, каналізаційні випуски, приєднання водостічних ринв та дощоприймачів.

Більше подробиць – на сайті ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів