У Львові представили нового начальника Західного управління Держприкордонслужби

16:56 21 жовтня 2015 р.

Новий начальник Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України Володимир Єгоров (в центрі) під час бойових дій на сході України

Новий начальник Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України Володимир Єгоров (в центрі) під час бойових дій на сході України
Фото: зі сторінки Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook»

Полковник Володимир Єгоров упродовж восьми місяців брав участь у бойових діях на ділянці східного кордону України.

«Сьогодні, 21 жовтня, голова Львівської обласної ради Петро Колодій взяв участь у нараді в Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України – повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі облради, де також поінформували:

«Розпочинаючи нараду, голова ДПСУ генерал-полковник Віктор Назаренко підбив підсумки роботи служби та окреслив напрямки роботи, на поточний період. Серед головних завдань, які стоять перед прикордонниками, голова служби визначив боротьбу з нелегальною міграцією, контрабандою та корупцією.

Також Віктор Назаренко наголосив, що недбалість та службова зрада має бути повністю викорінена зі служби. «Свідоме виконання обов'язків - це один із стовпів служби, – зазначив генерал Назаренко. – Хто буде працювати – той буде мати нашу підтримку, хто буде підтримувати корупційні схеми – буде звільнений за статтею і позбавлений звань і рангів».

Під час наради ДПСУ генерал-полковник Віктор Назаренко представив присутнім нового керівника Західного регіонального управління полковника Володимира Єгорова. Він також наголосив: «Це бойовий полковник, який особисто, підкреслюю, особисто вісім місяців брав участь в бойових діях на сході України. А Володимир Плешко отримав нове завдання. Він буде організовувати роботу на сході. Він має взяти системно на штатній основі під контроль тимчасово непідконтрольну ділянку кордону».

У своєму виступі Петро Колодій подякував Володимирові Плешкові за співпрацю та побажав успіхів у нелегкій роботі на новому місці, а звертаючись до Володимира Єгорова, сказав: «Вітаю вас з призначенням на посаду начальника Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України. Бажаю не зменшувати обертів у боротьбі з корупцією та контрабандою,  продовжувати роботу щодо збільшення і розширення існуючих пунктів перетину кордонів.  Наші двері завжди відкриті для співпраці. Львівська обласна рада завжди допомагала і буде допомагати прикордонникам». 

На завершення наради голова ДПСУ генерал-полковник Віктор Назаренко вручив державні нагороди кращим прикордонникам Західного регіонального управління ДПСУ.

Львівські прикордонники активно долучилися до проведення акцій у рамках соціального мегапроект «Мій тато захищає Україну!», який реалізовує Львівська обласна рада спільно з волонтерами та силовими структурами.

Зокрема, у серпні була організована зустріч для дітей, батьки яких є учасниками АТО. Перед ними виступали з показовими виступами прикордонники та кінологи.

Є плідна співпраця кінологічного центру з Львівською обласною радою. Зараз кінологічний центр відновив підготовку кінологів і собак для мінно-розшукової роботи.

Державна прикордонна служба активно співпрацює зі своїми колегами з Польщі, у рамках Європейських Днів добросусідства, які проводить «Єврорегіон-Карпати». Прикордонники активно долучаються до цього заходу і організовують спільно з митниками належний перехід громадян через кордон: для українців – на територію Польщі і навпаки: для поляків – на територію України. У рамках проекту «Польща-Україна-Білорусь» активно розвиваються відділи прикордонної служби та розбудовуються нові пункти пропуску на українсько-польській ділянці кордону».

Натомість у Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби розповіли в середу:

«Сьогодні, 21 жовтня, голова Державної прикордонної служби (ДПСУ) Віктор Назаренко представив у приміщенні Західного регіонального управління ДПСУ його нового начальника – полковника Володимира Єгорова. На зустрічі були присутні голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, голова Львівської обласної ради Петро Колодій, керівники правоохоронних та силових структур Львівщини.

Начальник Західного регіонального управління полковник Володимир Єгоров народився 21 грудня 1970 року в селі Краснопілля Сумської області. В 1992 році закінчив прикордонне училище, в 2006 році – Національну академію Державної прикордонної служби України.

Проходив службу в прикордонних підрозділах західного та північного кордону, а також в Криму. До цього призначення Володимир Єгоров керував Північним регіональним управлінням Державної прикордонної служби України. Варто додати, що полковник Єгоров у 2014-2015 роках упродовж восьми місяців брав участь у бойових діях на ділянці східного кордону України».

Про це повідомили сьогодні, 21 жовтня, на сторінці Західного регіонального управління ДПСУ в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів