У Львові представлять проект забудови вулиці Перфецького

13:40 22 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: lvivrada.gov.ua

27 серпня о 18.00 в актовому залі Франківської районної адміністрації Львова на вулиці Генерала Чупринки (№85) розпочнеться зустріч з головним архітектором проекту детального плану території у районі вулиці Перфецького Юрієм Столяровим.

Про це повідомили в середу, 22 серпня, на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради, де також розповіли: «Громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території у районі вулиці Перфецького триватиме до 11 вересня. У проекті опрацьовано планувальне рішення щодо використання та забудови території орієнтовною площею 3,04 га».

«Головний архітектор проекту Юрій Столяров розповів: «На місці тимчасового авторинку планується будівництво житлових семи-, восьми- і дев’ятитиповерхових будинків. На перших поверхах цих будинків  передбачаються торгові площі і приміщення магазинів, де будуть надані площі для тих підприємців, які зараз торгують на авторинку. Це з ними узгоджено. Окрім того, перші два поверхи передбачені для об’єктів обслуговування та торгівлі. На розі забудови, де зараз розташована лазня, один будинок буде вищої поверховості – 13-поверховий».

Юрій Столяров доповнив: «Також на цій території будуть облаштовані майданчики та внутрібудинкові простори. Важливим є те, що зараз там вузькі тротуари і там немає нормальних тротуарів, де могли би пройти нормально люди, зокрема, люди з інвалідністю. Планована забудова буде з відступом від вулиці, тому там можна зробити газони, широкі нормальні тротуари».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів