У Львові погасили масштабну пожежу на СТО

10:10 17 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

У п’ятницю, 17 січня, о 05:26 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховому цегляному приміщенні СТО на вулиці Стрийській (№195 а) у Львові .

На вулицю Стрийську негайно були направлені пожежно-рятувальні підрозділи 30-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин Львова та оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС України у Львівській області. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику з вікон будівлі вибивався густий чорний дим.

Пожежу вдалося ліквідувати о 06:13. Внаслідок пожежі вогнем знищено автомобіль «Volkswagen Passat», сім металопластикових вікон та робочий інвентар, пошкоджено автомобіль «Suzuki Jimny» та перекриття даху.

Вогнеборцям вдалось не допустити розповсюдження вогню, та врятувати три автомобіля та будівлю. До ліквідації пожежі залучили рятувальників і три одиниці спецтехніки.

Про це повідомили в п’ятницю, 17 січня, в Головному управлінні ДСНС у Львівській області. Як інформував «ЩЛ», пожежа в селі Березина в Миколаївському районі Львівщини призвела до загибелі селянина.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів