У Львові перевіряють карантинні вимоги з 9 до 22 години

14:01 23 червня 2020 р.

Фото до новини

Моніторингові групи створені при районних адміністраціях обласного центру.

Сьогодні в мерії Львова відбулось засідання міського штабу з протидії поширення коронавірусу, під час якого обговорили низку питань. Це зміна графіку робочого дня, посилення дезінфекції у транспорті та житлових будинках, тротуарах та вулицях, на дитячих спортивних майданчиках, робота моніторингових груп по місту, особливо у транспорті. Пропозиції винесуть на розгляд міської комісії з питань ТЕБ і НС.

«Ми проговорили рішення обласної комісії ТЕБ і НС, а також питання організації робочого часу в наших установах — Львівській міській раді і її структурних підрозділах, підготували пропозиції щодо організації робочого дня на підприємствах.

Також ми проговорили організацію роботи моніторингових груп у транспорті, оскільки бачимо, що не всі люди використовують маски, — а це вимога, якої треба дотримуватись. Тому створюємо моніторингові групи, які здійснюватимуть контроль за дотриманням карантинних вимог у транспорті, що курсує містом. Також проговорили питання активізації роботи моніторингових груп, які створені при районних адміністраціях і здійснюють перевірку дотримання карантинних вимог суб'єктами господарювання у місті. Ми запровадили роботу таких груп з 12 червня у дві зміни — з 09.00 до 16.00 та з 16.00 до 22.00 год", — пояснила Галина Слічна, заступниця міського голови, керівниця міського штабу протидії коронавірусу.

Також штаб напрацював логістику посилення дезінфекції у транспорті, житлових будинках та на дитячих спортивних майданчиках.

«Щоденне миття і дезінфекція під'їздів, ліфтів, поручнів, хідників, миття і дезінфекція тротуарів, вулиць. Також будемо посилювати проведення дезінфекції на дитячих майданчиках — є певні доручення щодо створення моніторингових груп при управлінні спорту для контролю за дотриманням карантинних вимог на спортивних майданчиках, які підпорядковані комунальному підприємству „Спортресурс“. Тобто були прийняті певні рішення для активізації посилення контролю за дотриманням карантинних вимог у місті Львові», — пояснила Галина Слічна, заступниця міського голови, керівниця міського штабу протидії коронавірусу.

Про це повідомила пресслужба ЛМР.

На цю тему:

Covid-19: на Львівщині зростає кількість пневмоній і госпіталізацій.

У Львові ще три міські лікарні прийматимуть пацієнтів з підозрою на COVID-19.

У Львові 766 осіб уже мають антитіла до COVID-19.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів