У Львові перевірять відео про силове затримання військовозобов'язаного працівниками ТЦК і СП

23:18 18 вересня 2023 р.

Кадр з 1,5 хвилинного відео, яке зафіксувало спробу затримання цивільного чоловіка людьми у військовій формі.

Кадр з 1,5 хвилинного відео, яке зафіксувало спробу затримання цивільного чоловіка людьми у військовій формі.

Служба звʼязків з громадськістю Львівського обласного ТЦК та СП двічі висловилася щодо відео, знятого на вулиці Городоцькій у Львові.

Про це інформує Dailylviv.com з посиланням на Львівський обласний ТЦК і СП.

Служба звʼязків з громадськістю Львівського обласного ТЦК та СП день тому повідомила до уваги громадськості та представників ЗМІ, що мережею інтернет поширюється інформація, що вказує на начебто неправомірні дії представників ТЦК та СП.

За цим фактом керівництвом Львівського обласного ТЦК та СП призначено службову перевірку, за результатами якої буде надана правова оцінка та вжито відповідних заходів.

"Разом з тим нагадуємо громадянам, віком від 18 до 60 років, на час дії воєнного стану повинні постійно мати при собі документи, що посвідчують особу та військово-облікові документи і за вимогою надавати їх для перевірки уповноваженим особам спільних патрулів", - йдеться у повідомленні служби звʼязків з громадськістю Львівського обласного ТЦК та СП.

Раніше було ще одне повідомлення на цю тему: "У звʼязку з систематичним порушенням правил військового обліку військовозобовʼязаних РТЦК та СП Львівської області проводяться заходи оповіщення та виклику військовозобовʼязаних з метою уточнення військово-облікових даних.

Мережею інтернет поширюється інформація, щодо можливих протиправних дій зі сторони військовослужбовців ТЦК та СП - ворог працює в інформаційному просторі і такого роду відео підривають та дискредитують працівників ТЦК. Мета поширювачів дезінформації - посіяти паніку. Не допомагайте їм: зберігайте самоконтроль і не поширюйте інформацію емоційного характеру в соцмережах. Не вірте і не розповсюджуйте інформацію із сумнівних джерел. Запевняємо, що з нашої сторони будуть здійснені усі необхідні заходи, у найкоротші терміни буде встановлено подробиці. Служба звʼязків з громадськістю Львівського обласного ТЦК та СП".

Сьогодні недавно призначений начальник Львівського ОТЦК та СП полковник Денис Чаюк нагадав про необхідність виконання положень Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію».

Закликають змінити дані про військово-облікові спеціальності у ТЦК та СП

Як усі дані про призовників, військовозобов’язаних і резервістів зберуть в єдиному реєстрі

Новий порядок військового обліку чоловіків в Україні: 11 обов'язків

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів