Козицький привітав Чаюка і подякував Тіщенку

17:35 4 вересня 2023 р.

Фото до новини

Начальник ЛОВА побажав новому очільнику обласного ТЦК та СП Денису Чаюку і усій команді під його керівництвом плідної роботи.

Про це повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький, пише Dailylviv.com.

"Вітаю полковника Дениса Чаюка з призначенням на посаду начальника Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Новий очільник обласного ТЦК та СП – учасник російсько-української війни, брав участь у боях за Луганський аеропорт та Дебальцеве, був заступником командира 128 окремої гірсько-штурмової бригади. У березні під час визволення села Малинівка Запорізької області отримав поранення через ворожу гранату. За особисту мужність та результативність у боях з окупантами, знищення техніки й живої сили ворога відповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського Денису Чаюку присвоїли звання Героя України.

Бажаю новому очільнику обласного ТЦК та СП і усій команді під його керівництвом плідної роботи для наближення нашої перемоги.

Дякую за службу колишньому начальнику Львівського обласного ТЦК та СП Олександрові Тіщенку", - написав Максим Козицький.

Герой України Денис Чаюк замінив у ЛОТЦК та СП депутата облради Олександра Тіщенка

Власна нажива: ДБР розслідує вже 112 кримінальних проваджень щодо зловживань військкомів

Син начальника військкомату Львова отримав в подарунок будинок

Збагачення і кабінетні порушення: Президент наголосив на перевірці військкоматів

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів