У Львові патрульні поліцейські матимуть термінали для розрахунку кредитними картками (відео, оновлено)

13:39 8 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: ye.ua

Водії, які одразу визнають, що порушили правила дорожнього руху, зможуть на місці оплатити штраф.

«У Львові усі екіпажі патрульної поліції матимуть термінали для розрахунку кредитними картками. Водії, які одразу визнають, що порушили правила дорожнього руху, зможуть на місці оплатити штраф через термінал. Також зміниться механізм оформлення правопорушення. Раніше патрульні складали протокол, а потім виносили постанову. Тепер процедура спрощується до одного документа, поліцейські будуть заповнювали лише постанову без оформлення протоколу», – повідомили 7 листопада в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1». Натомість сьогодні, 8 листопада, розповіли про це більш розгорнуто:

«Днями у Львові всі екіпажі патрульної поліції матимуть термінали для оплати штрафів кредитними картками, йдеться у сюжеті. Тож водії, які одразу визнають, що порушили правила дорожнього руху, зможуть на місці оплатити штраф через термінал.

Також зміниться механізм оформлення правопорушення. Раніше патрульні складали протокол, а потім оголошували постанову. Тепер процедура спрощується до одного документа – поліцейські будуть заповнювати тільки постанову без оформлення протоколу.

«З одної сторони, це просте спрощення для того, щоб водію і патрульному було зручно оформляти порушення і штрафи і довго не чекати на дорозі. А з іншої сторони, це досить суттєвий крок. Якщо брати формально і законодавчо, патрульному надається повноваження вирішувати по суті всю справу тут же на місці, на підставі наявних доказів», – зауважив керівник адміністративної практики УПС Львова Тарас Гук».

Про це також повідомили в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів