У Львові організовують міжнародну конференцію

15:45 25 лютого 2020 р.

Фото до новини

Український інститут дослідження щастя вперше у Львові організовує міжнародну конференцію «Щастя та сучасне суспільство».

Про це повідомили у вівторок, 25 лютого, у Львівській міськраді, де також розповіли, що міжнародна конференція «Щастя та сучасне суспільство» відбудеться 20 березня у конференц-залі готелю «Дністер» на вулиці Матейка з нагоди Міжнародного дня щастя. У конференції візьмуть участь науковці зі США, Італії, Словаччини, Албанії, Білорусі та України.

Вчені дискутуватимуть про актуальність проблеми щастя крізь призму становлення демократії та формування громадянського суспільства. Партнерами в організації події є університет Перуджі (Італія), університет імені Коменського в Братиславі (Словаччина), університет Епока (Албанія), а також Світова федерація українських лікарських товариств та Інститут психології НАПН України.

До участі в конференції запрошують фахівців із філософії, медицини, нейронауки, біохімії, біології, психології, психології, соціології, політології, економіки, права, педагогіки та антропології. Останній термін подачі тез – 1 березня 2020.

Як інформував «Щоденний Львів», на VIIІ Всеукраїнський форум місцевого самоврядування вже зареєструвалися понад 400 учасників.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів