У Львові оголосили День рекрутингу

15:46 21 березня 2024 р.

Фото до новини

З нього розпочнуть марафон військових вакансій.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

У п’ятницю, 22 березня, у Львові відбудеться День рекрутингу Львівського прикордонного загону. Військовослужбовці 7-го прикордонного Карпатського загону (Львівський прикордонний загін) розкажуть про службу, актуальні вакансії та можливості, а гості отримають відповіді на питання та консультації. Подія відбудеться у центрі рекрутингу української армії (вул. Костя Левицького 67). Для участі не потрібно реєструватись чи залишати свої дані, адже центр працює виключно у форматі консультування.

Зустріч розпочнеться об 11:00. Серед учасників будуть: начальник відділу комплектування Олег Бурдейний, начальник групи комплектування Андрій Лущик, інші військовослужбовці, які свого часу доєднались до прикордонників після завершення цивільних вишів, потенційні кандидати.

Читайте також: Міністр оборони Швеції завітав у львівський центр рекрутингу української армії

Цей захід стане першим із сесії представлень наших військових, на службу до яких можуть долучитись усі охочі. Адже саме такі презентації допоможуть дізнатись більше про можливості та вакансії і самому обрати бажану професію у війську. Внесок кожного є дуже важливим для нашої Перемоги.

Нагадаємо, 12 лютого у Львові відкрили перший в Україні центр рекрутингу української армії. Тут можна дізнатися всю актуальну інформацію про вакансії в армії, поспілкуватися з представниками бригад та обрати бажану професію у війську. Важливо, що центр не має відношення до структур ТЦК, а самі рекрутери не є військовослужбовцями, тож тут не вручають повісток, а лише надають консультації.

Читайте також: У Львові повідомили перші результати рекрутингу. На які посади найбільший попит

Центр працює на вулиці Костя Левицького, 67. Це пілотний проєкт Міністерства оборони і Львівської мерії. Дізнатись більше про центр можна за телефонами: 0673001563; (032) 254 62 81; (032) 254 62 80.

До слова, у Львові також працюють рекрутингові центри бригади спеціального призначення НГУ «Азов», 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ, львівської 103-ї бригади ТрО та батальйону «Вовки Да Вінчі». 

Нагадаємо, в Україні замість призову запровадили рекрутинг.

Читайте також: Сирський та Умеров прийшли в центр рекрутингу у Львові

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів