У центрі Львова обвалилася стіна будинку: під завалами виявили тіло чоловіка

17:57 19 липня 2021 р.

Фото до новини

Сьогодні у житловому будинку на вул. Руська, 8 стався обвал стіни.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.

За інформацією Галицької районної адміністрації, сьогодні у житловому будинку на вул. Руська, 8 стався обвал стіни. Зараз на місці працюють бригади ДСНС, обставини обвалу встановлюють.

«Сталась трагедія на вул. Руській, 8. За попередньою інформацією, у дворі будинку в двоповерховому флігелі під час виконання робіт обвалилась стіна на другому поверсі. Під завалами працівники ДСНС знайшли одного загиблого. З наявної інформації, завал стався під час виконання ним робіт. Зараз разом з головою району та керівником департаменту знаходимось на місці», - повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Як розповів голова Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля, жодних дозволів на проведення ремонтних робіт у будівлі Львівська міська рада не видавала.

Головне управління ДСНС України у Львівській області повідомило про руйнування частини стіни нежитлового будинку так:

"19 липня о 16:39 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в м.Львові на вул.Руська,8 відбулось руйнування стіни нежитлового будинку. До місця події направлено пожежно-рятувальні підрозділи м.Львова, які проводили розбір зруйнованих конструкцій. Під завалами було виявлено тіло чоловіка, особа якого встановлюють".

У Львові купили котельню за 24 млн грн

Вулицю Пекарську у Львові відкриють до кінця літа

На площі Ринок продали частину кам'яниці: $6,2 тис за квадратний метр

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів