Вулицю Пекарську у Львові відкриють до кінця літа

16:35 19 липня 2021 р.

Фото до новини

На вул. Пекарській завершено всі роботи із заміни інженерних мереж і тривають роботи з благоустрою.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLvivЗа інформацією ЛКП «Львіввавтодор», ремонтні роботи зосереджені на всьому відрізку – від вул. Шімзерів до вул. Тершаковців. Роботи проводить ТзОВ «Вельт-Капітал». Вартість робіт – 109,4 млн грн.

«На вул. Пекарській завершено всі роботи із заміни інженерних мереж і тривають роботи з благоустрою. Зараз облаштовують тротуари і велодоріжки, а після цього стелитимуть дорожнє покриття. До кінця літа роботи на вул. Пекарській плануємо завершити», - повідомили ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, проектом реконструкції вул. Пекарської, який розробило ЛКП «Інститут просторового розвитку, передбачено капітальний ремонт проїзної частини з бруківки та мозаїки із заміною конструктивних шарів, влаштування місць для паркування, будівництво велосипедних доріжок та велосипедних смуг, капітальний ремонт покриття тротуарів, капітальний ремонт світлофорного об’єкта, заміну існуючих мереж водопостачання та каналізації, зовнішнього освітлення, зовнішнього газопостачання, електропостачання, теплопостачання, мереж зв’язку. Також проектом передбачені умови безперешкодного і зручного пересування маломобільних груп населення, влаштування благоустрою території.

Автентичну австрійську бруківку з вул. Шевченка передадуть на ремонт аварійних ділянок трамвайної колії (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів