У Львові ліквідували пожежу в торговому павільйоні

17:30 27 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/groups/varta1.official

У вівторок, 27 серпня, о 14:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в торговому павільйоні на вулиці Стрийській,47 у Львові,

Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС у Львівській області, де також розповіли: «За лічені хвилини на місце події прибули пожежно-рятувальні підрозділи Львова. Пожежу локалізовано о 14:55, а ліквідовано о 15:05 у складі ланки газодимозахисної служби».

У середу, 28 серпня, в Головному управлінні ДСНС у Львівській області уточнили, що 27 серпня о 14:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в кіоску «Телефонні аксесуарів» в торговому павільйоні зі сандвіч-панелей на вулиці Стрийській, 47.

«Пожежу локалізували о 14:55, а ліквідували о 15:05. Вогонь знищив приміщення кіоску «Телефонні аксесуари», сусіднє приміщення кіоску «Фото Хати» та приміщення кіоску «Напої та тютюн» і пошкоджено облицювання стін в приміщенні кіоску «Квіти», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

«До рятувальної операції були залучені 14 рятувальників та три одиниці спецтехніки. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів