У Львові ліквідували пожежі на вулицях Коперника й Квітки-Основ’яненка

13:24 24 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Через сильне задимлення вогнеборці виводили мешканців, одягнувши їм апарати захисту органів дихання.

«23 жовтня о 22:31 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на горищі чотириповерхового житлового будинку №9 на вулиці у Львові. За лічені хвилини вогнеборці прибули на місце події. Пожежу ліквідували о 23:23 Вогнем знищено перекриття на площі 30 квадратних метрів. Причина займання встановлюється. Внаслідок події ніхто не постраждав – повідомили сьогодні, 24 жовтня, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС, де також поінформували в суботу:

«24 жовтня о 02:15 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на першому поверсі житлового будинку №2 на вулиці Квітки-Основ’яненка у Львові. До ліквідації пожежі залучили 20 рятувальників та чотири одиниці спецтехніки.

На момент прибуття вогнеборців полум’я повністю охопило житло. Мешканець квартири 1966 року народження не міг самостійно покинути помешкання і чекав свого порятунку на підвіконні.

Унаслідок тривалого перебування у середовищі з високою температурою чоловік отримав опіки ІІ ступеня. Вогнеборці винесли потерпілого із квартири та передали медикам для надання подальшої допомоги.

Окрім цього, із верхнього поверху надзвичайники врятували трьох жителів та трьох евакуювали. Через сильне задимлення вогнеборці виводили мешканців, одягнувши їм  апарати захисту органів дихання.

Пожежу ліквідували о 03:00 у складі двох ланок газодимозахисної служби. Вогнем знищено квартиру, у якій виникло займання. Потерпілого чоловіка з опіками у важкому стані госпіталізовано до лікарні швидкої медичної допомоги. Причина займання та обставини події встановлюються».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів