У Львові ліквідували пожежі на вулицях Белзькій та Антоненка-Давидовича (відео)

18:20 25 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Рятувальники працювали в апаратах захисту органів дихання.

24 жовтня о 12:25 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в гаражі на вулиці Белзькій, 23 у Львові. На момент прибуття рятувальників вогонь охопив автомобіль, розміщений в середині гаража.

Фахівці ДСНС ліквідували пожежу та врятували від згорання гараж і три господарські будівлі о 12:49. Внаслідок пожежі знищено автомобіль «Форд Курьєр», пошкоджено дах та стіни гаража на площі 15 квадратних метрів. Причина займання встановлюється.

Про це повідомили сьогодні, 25 жовтня, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС, де також поінформували в неділю:

«24 жовтня о 14:45 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на восьмому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Антоненка-Давидовича, 1 у Львові До ліквідації пожежі залучили 15 рятувальників та три одиниці спецтехніки.

Спричинило займання коротке замикання електромережі пральної машини у помешканні. Горіння спричинило сильне займання у квартирі, через що рятувальники працювали у апаратах захисту органів дихання.

Пожежу ліквідували о 15:02 у складі двох ланок газодимозахисної служби. Вогнем знищено пральну машинку, пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 2 квадратних метрів. Внаслідок події ніхто не постраждав».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів