У Львові й Брюховичах знешкодили три артснаряди

11:22 26 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

В обласному управлінні ДСНС закликають не чіпати підозрілі предмети.

«Упродовж доби рятувальники Львівщини знешкодили три снаряди часів Другої світової війни», – повідомили сьогодні, 26 жовтня, в прес-службі обласного управління ДСНС, де також поінформували:

«25 жовтня піротехнічною групою 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучені та знищені встановленим порядком 3 артилерійських снаряди часів ІІ Світової війни. Зокрема, під час проведення земляних робіт на приватному подвір’ї на відстані 60 метрів від будинку №28«б» на вулиці Голубця, у Львові по виявили 76-міліметровий артилерійський снаряд. Окрім цього, двічі рятувальники отримали повідомлення про небезпечні знахідки в селищі Брюховичі, адміністративно підпорядкованому Львівській міській раді: під час збирання грибів у лісі на відстані одного кілометра від житлових будинків та під час прогулянки в лісі виявлено два 85-міліметрові артилерійських снаряди часів Другої світової війни.

Пам’ятайте! Знайдені боєприпаси (або предмети, що схожі на них) повинні бути знешкоджені тільки фахівцями. Про знахідку необхідно терміново повідомити в місцеві органи державної влади (відділи ДСНС, відділення міліції тощо). Після виявлення вибухонебезпечного предмету Ви зобов’язані: зупинити будь-які роботи в районі небезпечного місця; ні в якому разі не чіпати підозрілий предмет; організувати охорону небезпечного місця шляхом спостереження здалеку; не допускати сторонніх осіб до небезпечного предмета доки не прибули фахівці; негайно подзвонити у міліцію, а також до оперативно-рятувальної служби за телефоном 101».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів