У Львові буревій травмував рекламним щитом трьох перехожих (відео, оновлено)

09:45 14 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

Як повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у зв`язку зі сильними поривами вітру, на Сихові впала сендвіч-панель.

У департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації сьогодні, 14 квітня:

«13 квітня ввечері в результаті поривів вітру було травмовано трьох людей і пошкоджено: 

у Львові:

о 17.02 на вулиці Хуторівка, 59 (Сихівський район) внаслідок пориву вітру підняло окремо стоячу сандвіч-панель розміром 1х2 м, якою травмовано двох осіб – 1949 та 1948 року народження, яких в стані середньої ступені важкості госпіталізовано у 8-му міську клінічну лікарню.

о 19.36 на площі Ринок, 43 внаслідок пориву вітру зірвано дах з дерев’яної  ятки розміром 4×4 м. В результаті чого, було травмовано одну особу 1953 року народження, якого в стані середньої важкості госпіталізовано в КМЛШМД.

о 18.28 на вулиці Керченській, 8 (Личаківський район) було зірвано частину даху на площі 150 кв. м з будівлі палацу спорту «Галичина». Будівля чотирьохповерхова, цегляна, крита бляхою, розміром 30×30 м. В результаті чого вибито вікно на балконі квартири на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку.

у м. Новий Розділ:

о 17.45 на вулиці Коновальця, 36 було зірвано п’ять листів шиферу з даху двоповерхової новобудови розміром 11×10 м,

у Старосамбірському районі:

о 17.45 у селищі Нижинковичі зірвано половину даху з нежитлової цегляної, критої бляхою будівлі розміром 10×7 м, 

у м. Броди:

о 18.52 на вулиці Богуна, 68 «а» з даху трьохповерхового житлового будинку зірвано металеве покриття на площі 1 кв. м, яке частково звисає з будівлі та становить загрозу для перехожих. Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою висувної драбини було знято звисаючий лист.

у м. Золочів:

о 17.30 на вулиці Січових Стрільців, 17 «а» з даху п’ятиповерхового житловому будинку було зірвано металевий лист на площі 1 кв. м, який звисав над під’їздом та становив загрозу перехожим. Особовим складом ДПРЧ-13 було знято звисаючий лист.

у Жидачівському районі:

о 20.47 у селі Тейсарів в трьох приватних господарствах зазнали пошкодження дахи двох житлових та господарської будівель. Зірвано по 50% площ дахів». 

Натомість у прес-службі міської ради повідомили вчора, 13 квітня, «Щоденному Львову»:

«Як повідомили у департаменті гуманітарної політики, сьогодні, у зв`язку зі сильними поривами вітру, на вул. Чукаріна – Хуторівка впав рекламний щит. Травми отримали двоє перехожих. Потерпілим викликали машину швидкої допомоги.

Двоє осіб поставлено у 8-му міську клінічну лікарню. За попередньою інформацією від «гарячої» лінії міста, їхній стан середньої важкості». 

А невдовзі в прес-службі ЛМР повідомили також «Щоденному Львову»:

«Як уточнили у Сихівській районній адміністрації, на вул. Чукаріна – Хуторівка на перехожих впала сендвіч-панель, а не рекламний щит. Сендвіч-панель сильний вітер перемістив з території пункту металобрухту.

Біля зупинки «Хуторівка – Чукаріна» панель впала на перехожих. Травм зазнали двоє осіб. 

Двоє осіб поставлено у 8-му міську клінічну лікарню. За попередньою інформацією від «гарячої» лінії міста, їхній стан середньої важкості». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів