У Львові буде ще один майданчик для збору будівельних відходів

12:48 2 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Виконавчий комітет ЛМР ухвалив рішення «Про організацію майданчика для збору великогабаритних та дрібних будівельних відходів у Львові».

Про це повідомили в п’ятницю, 2 листопада, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «За словами в.о. директора департаменту поводження з відходами ЛМР Сергія Сала, новий майданчик буде організовано на вулиці Льва, 4а. Задля популяризації роздільного збору відходів, збільшення кількості відібраної вторсировини, та враховуючи результати аналізу діяльності роботи майданчика на вулиці Жовківській, 18, виконком вирішив доручити департаменту з питань поводження з відходами спільно з ЛКП «Транспортна фірма «Львівспецкомунтранс» організувати наступний майданчик для збору великогабаритних та дрібних будівельних відходів».

Сергій Сало запевнив: «Робота там буде організована аналогічно до майданчика на вулиці Жовківській, 18. Від мешканців Львова безкоштовно прийматимуть великогабаритні відходи, меблі, шини, побутову техніку. Крім того, додатково будуть встановлені контейнери для роздільного збору таких відходів як ПЕТ-пляшки, скло і папір. Відкрити майданчик для прийому планують до кінця року».

«Перший майданчик для збору великогабаритних та дрібних будівельних відходів у Львові був організований на вулиці Жовківській, 18. Роботу він розпочав 1 серпня 2018 року. За час роботи послугами майданчику скористалося 95 мешканців. Туди привозили відходи з усіх районів Львова, не лише з Шевченківського. В майбутньому відкриття таких майданчиків планують у всіх районах Львова», – поінформував також Сергій Сало.

«Згідно з прийнятим рішенням, ЛКП «Транспортна фірма «Львівспецкомунтранс» має звернутись до управління комунальної власності департаменту економічного розвитку щодо укладення договору суборенди на частину нежитлових приміщень площею 22,8 квадратних метрів на вулиці Льва, 4а. Приймання відходів від мешканців мЛьвова на майданчиках на вулиці Жовківській, 18 та вулиці Льва, 4а буде здійснюється безкоштовно до 1 квітня 2019 року», – поінформували також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів