У Львові автомобіль звалив опору тролейбусної мережі

12:27 20 листопада 2020 р.

Фото до новини

Сьогодні, 20 листопада, о 02.40 год, на перехресті вулиць Кульпарківська — Наукова, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди зруйновано опору контактної мережі. Водій автомобіля Honda CR-V не впорався із керуванням, відтак, здійснив наїзд на електроопору ЛКП «Львівелектротранс».

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.

«Завдяки злагодженим діям працівників поліції, служб безпеки руху та енергогосподарства ЛКП „Львівелектротранс“, вдалось оперативно усунути наслідки події та відновити рух електротранспорту. Станом на зараз, тролейбусні маршрути курсують у звичному режимі», — каже директор ЛКП «Львівелектротранс» Андрій Свищо.

Також він наголошує, що водіям транспортних засобів потрібно бути обережними на дорозі, дотримуватися правил дорожнього руху та враховувати дорожні знаки на ділянках, де діє обмеження швидкості руху.

«На жаль, такі випадки трапляються часто, зокрема у серпні цього року була зруйнована опора на перехресті вулиць Антоновича — Залізняка. Тому, шановні водії, вчасно переходьте на зимові шини, уважно слідкуйте за ситуацією на дорогах та пам’ятайте, що на Вас чекають вдома рідні та близькі!», — зауважує Андрій Свищо.

Опісля ДТП контактну мережу під'єднано до іншої опори, рух здійснюється на усіх тролейбусних маршрутах відповідно до графіку руху.
У Львові водій Фольксвагена збив чоловіка на пішохідному переході

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів