У Львові автобус збив школярку на переході (відео)

16:44 10 червня 2021 р.

Фото до новини

Гаряча лінія міста Львова опублікувала у Фейсбуці відео з камер спостереження.

ДТП з маршруткою і пішоходом. Місце: Чорновола - Під Дубом Час: 14:10 (10 червня, четвер). Камери Управління безпеки містом ЛМР.

Більшість коментаторів звинувачують водія, який "летів на червоне світло". Дехто слушно зауважує, що тепер і пішоходам слід бути обачнішими: дивитись ліворуч-праворуч, а відтак вже йти - навіть на "зелене" світло світлофора. Тим паче, зауважують львів'яни, що у Львові маршрутки систематично їдуть на жовте, а часто - і на червоне світло.

"У цьому місці була страшна аварія. Дівчину на смерть збили. Завжди іду на цей перехід і згадую...цей жах," - написала Lesya Tarasovna.

Ніхто не згадав лише про те, що якщо перед цим переходом на повороті паралельно рухатимуться автобус - у правій смузі - і легковик - у лівій, то є велика ймовірність того, що автобус вдарить легковик. 

Як повідомила “Варті 1” керівниця відділу комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська, маршрутний автобус №41 скоїв наїзд на 16-річну дівчину. Постраждалу доставили до лікарні.

Автобус у Львові розтрощив АЗС (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів