У Львові 22 червня гаситимуть "пожежу" на стадіоні Арена Львів

10:04 21 червня 2021 р.

Фото до новини

22 червня 2021 року о 10 год 00 хв на ДП «Арена Львів»(м. Львів, вул. Стрийська, 199) відбудуться показові навчання щодо демонстрації можливостей сил Територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Львівської області.

Будуть продемонстровані також дії оперативних служб у випадку виникнення подій на об’єктах з масовим перебуванням людей та взаємодії з відповідними службами при проведенні пожежно-, аварійно-рятувальних робіт та гасінні пожеж. Покажуть зразки пожежно-, аварійно-рятувальної, медичної техніки і оснащення, а також техніки спеціалізованих служб цивільного захисту на стоянці автомобілів поблизу ДП «Арена Львів».   

Про це повідомило Головне управління ДСНС України у Львівській області, пише Dailylviv.

У рамках навчань відбудеться демонстрація дій з організації та виконання пожежно-рятувальних робіт під час пожежі на об’єктах з масовим перебуванням людей, відпрацювання аварійно-рятувальних робіт під час ліквідації наслідків ДТП та розливу небезпечних хімічних речовин.

Навчання відбуватимуться у три етапи:

реагування групи радіаційного, хімічного та біологічного захисту на подію, пов’язану із розливом небезпечної хімічної речовини.

проведення аварійно-рятувальних робіт внаслідок дорожньо-транспортної пригоди;

порятунок людей та гасіння умовної пожежі у приміщенні стадіону.

У Радехові врятували від пожежі мікроавтобус

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів