У львівських ЦНАПах з’явились ще дві нові послуги

12:29 3 жовтня 2023 р.

Фото до новини

У Центрах надання адміністративних послуг Львівської громади стали доступними дві нові послуги зі сфери Державної реєстрації актів цивільного стану.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Розширюємо перелік послуг та можливостей для наших мешканців – додаємо ще дві послуги зі сфери Державної реєстрації актів цивільного стану. Тепер в усіх наших територіальних підрозділах можна замовити такі нові послуги: видачу витягу з Державного реєстру актів цивільного стану громадян, та повторну видачу свідоцтва про державну реєстрацію актів цивільного стану», - зазначають в департаменті адміністративних послуг Львівської міської ради.

Тож мешканці можуть звернутися до найближчого для них ЦНАПу, якщо потрібно повторно отримати документи або замовити інформацію з реєстру таких документів, як: державної реєстрації та розірвання шлюбу; реєстрації зміни імені; реєстрації народження та смерті; внесення змін до актових записів цивільного стану, їх поновлення та анулювання.

Запланувати візит завчасно і записатися можна тут: https://city-adm.lviv.ua/services/preregistration.

Перелік усіх послуг Державної реєстрації актів цивільного стану, які можна отримати у ЦНАПах Львівської громади: https://city-adm.lviv.ua/services/directory-services/reiestratsiini-dii/reiestratsiia-aktiv-tsyvilnoho-stanu.

Нагадаємо, мережа Центрів надання адміністративних послуг у Львівській громаді охоплює 6 підрозділів у Львові, ще 3 підрозділи у Винниках, Рудному, Брюховичах, а також офіси у Зашкові, Рясне-Руському і Лисиничах.

Служба підтримки ЦНАП: (032)2975795; 0932975795; е-скринька service.center@lvivcity.gov.ua; сторінка ЦНАП: https://city-adm.lviv.ua/services/

Як усі дані про призовників, військовозобов’язаних і резервістів зберуть в єдиному реєстрі

В Україні за 5 грн 10 коп можна зректися батька

Українцям за кордоном швидше відновлюватимуть документи

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів