У львівських фронт-офісах можна замовити кількасот видів послуг (відео, оновлено)

18:25 8 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: lviv.vgorode.ua

Львів'янам більше не доведеться оббивати чиновницькі пороги.

«У Львові з’явилися фронт-офіси. Аби залагодити будь-які питання, пов’язані з органами державної влади, львів’янам більше не доведеться оббивати чиновницькі пороги. У місті з’явилися спеціальні центри надання адміністративних послуг, або як їх ще називають фронт-офіси. Там можна замовити кілька сотень видів послуг, від чистки дерев у дворі до виготовлення закордонного паспорту», – повідомили 7 листопада, в «Телевізійній службі новин» каналу, де в неділю розповіли також:

У Львові з'явилися спеціальні Центри надання адміністративних послуг, які називають «фронт-офіси». Там можна замовити кілька сотень видів послуг – від чищення дерев у дворі до виготовлення закордонного паспорта. Тож львів'янам більше не доведеться оббивати чиновницькі пороги та гаяти час.

Адміністратор Центру надання адміністративних послуг Наталя Ушакова розповіла: «Мешканцям не потрібно йти окремо в районну адміністрацію вирішувати питання, а потім у міську раду. Вони приходять у нас центр і тут можуть одразу вирішити усі питання: подати звернення, пропозицію. Якщо бажають записатися на прийом до посадовця, то відповідно адміністратор центру здійснює їм ці послуги».

Міграційна служба, МНС, інспекція архітектурно-будівельного контролю, міська рада. Це неповний перелік установ, куди уже не потрібно ходити львів'янам.

Керівник Центру Валентина Бартошик перерахувала: «Наприклад, потрібно зробити реконструкцію горища, оформити право власності на майно, отримати дозвіл на зрізку дерева або прописати дитину – тобто, це маса питань, які турбують мешканців».

Наразі у місті працює два таких центри. Найближчим часом відкриють ще три.

Про це повідомили сьогодні, 8 листопада, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів