У військовому коледжі львівської Академії Сухопутних військ – черговий випуск

13:16 5 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Інформаційно-аналітичний центр Ради національної безпеки і оборони України

Як повідомили в неділю в Інформаційно-аналітичному центрі РНБОУ, у Львові відбувся черговий випуск слухачів курсів підвищення кваліфікації сержантського складу середнього рівня.

У Львові відбувся черговий випуск слухачів курсів підвищення кваліфікації сержантського складу середнього рівня. Впродовж півроку майже 30 сержантів та старшин здобували необхідні теоретичні знання та навички у Військовому коледжі сержантського складу Академії Сухопутних військ.

Під час проведення курсів інструктори використовували бойовий досвід, отриманий українськими військовими на сході України. Зокрема, вони навчали сержантів особливостям дій в зоні АТО, експлуатації озброєння та військової техніки в умовах інтенсивної зміни бойової обстановки, управління комбінованими підрозділами, також була проведена низка тренінгів з психологічної підготовки. Слухачі курсів успішно склали іспити та готові мужньо і професійно захищати свою Батьківщину.

Про це повідомляється в сьогоднішніх «Зведених даних», опублікованих на сайті Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів