У львівському центрі нічного перебування грілися 55 бездомних

13:50 8 січня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook»

Директор центру обліку й нічного перебування бездомних громадян Олександр Бородін повідомив: «Якщо хтось має можливість допомогти, просимо звертатися на вулицю Кирилівську, 3а».

У Львівській міськраді запевнили сьогодні, 8 січня: «У зв’язку із значним похолоданням, у Львові цілодобово чергують наряди поліції та муніципальної дружини, працюють пункти обігріву, забезпечено посилений режим чергування у двох базових лікарнях міста. До власників закладів громадського харчування та усіх громадських організацій звертаються з проханням з розумінням поставитись до ситуації і допомагати людям зігрітись».

«Нагадаємо, впродовж 5-8 січня цілодобово працюють три пункти обігріву –  на вулиці Кирилівській, 3а (центр обліку та нічного перебування бездомних громадян), на вул. Сербській, 15 (у приміщенні ЛКП «Старий Львів») та на вулиці Івана Франка, 56 (монастир святого Климентія ордену редемптористів)», –зазначено також у повідомленні ЛМР.

А директор центру обліку й нічного перебування бездомних громадян Олександр Бородін повідомив: «Вночі у нас були 55 людей. Вдень частина з них залишилась. Приходять і інші відвідувачі, щоб зігрітись. Актуальним зараз для Центру є чоловіче взуття, теплі куртки, білизна, шкарпетки. Якщо хтось має можливість допомогти, просимо звертатися на вулицю Кирилівську, 3а».

Натомість заступник голови Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля розповів: «Вночі в пункті обігріву на вулиці Сербській не було нікого. Впродовж дня люди заходять, зігріються і виходять. Вчора впродовж дня були десь семеро людей. Сьогодні зранку не було нікого».

Про це повідомили сьогодні, 8 січня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів