У Львівській облраді внесли зміни до бюджету

12:10 11 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: oblrada.lviv.ua

У вівторок, 11 грудня, на позачерговій сесії Львівської обласної ради внесли зміни до показників обласного бюджету на 2018 рік та до обласних програм.

Таким чином депутати скерували очікуване перевиконання дохідної частини загального фонду обласного бюджету у сумі 72,54 млн. гривеньдля збільшення видатків на вирішення окремих проблемних питань, а також здійснили розподіл резерву коштів бюджету розвитку – 15 мільйонів тисяч гривень – за зверненням головних розпорядників коштів обласного бюджету.

Зокрема, департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації збільшили видатки на 11300 тисяч гривень, з них на капітальний ремонт інженерних мереж та приміщень першого, третього та четвертого поверхів пологового корпусу обласної клінічної лікарні – 10850 тисяч гривень, а Стебницькому міському бюджету – 450 тисяч гривень на придбання ультразвукової діагностичної системи.

Департаменту з питань культури, національностей та релігій облдержадміністрації збільшили за загальним фондом видатки на 267,7 тисячі гривень на фінансову підтримку КЗК ЛОР КМЦ «Львівський палац мистецтв» для оплати енергоносіїв. Управлінню фізичної культури та спорту облдержадміністрації збільшили видатки на 250 тисяч гривень для проведення галузевих заходів.

Управлінню капітального будівництва облдержадміністрації збільшили  видатки бюджету розвитку спеціального фонду на 17050 тисяч гривень для реалізації «Програми капітального будівництва об’єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення». Зокрема, на реконструкцію Львівського обласного клінічного перинатального центру на вулиці Вашингтона у Львові – 15000 тисяч гривень, реставрацію та реабілітацію об’єктів собору святого Юра у Львові – 2050 тисяч гривень.

Департаменту архітектури та розвитку містобудування облдержадміністрації збільшили видатки на 3870 тисяч гривень. Зокрема, збільшили видатки розвитку обласного бюджету на 2070 тисяч гривень на реалізацію програми «Охорона і збереження культурної спадщини Львівської області на 2018-2020 роки», з них на ремонтно-реставраційні роботи келії Домініканського монастиря в Жовкві – 2700 тисяч гривень, на ремонтно-реставраційні роботи дерев’яної церкви святої Параскеви – пам’ятки архітектури XVIII століття в Буську Львівської області – 200 тисяч гривень, на реставрацію пам’ятки архітектури національного значення – дерев’яної церкви Собору Пресвятої Богородиці 1724 року в селі Лоні в Перемишлянському районі Львівської області – 800 тисяч гривень, на встановлення пам'ятного знаку загиблим воякам УСС на горі Ключ біля села Труханів у Сколівському районі – 70 тисяч гривень.

Видатки за загальним фондом збільшили на 100 тисяч гривень на поточний ремонт пам’ятки архітектури національного значення – дерев’яної церкви святого Михаїла в селі Дмитровичі в Пустомитівському районі.

Департаменту дорожнього транспорту та зв’язку облдержадміністрації збільшили видатки на 20000 тисяч гривень дляпроведення ремонтних робіт на автомобільних дорогах у рамках реалізації обласної програми розвитку мережі й утримання  автомобільних доріг, організації та безпеки дорожнього руху на 2018-2020 роки.

Департаменту економічної політики облдержадміністрації збільшили видатки бюджету розвитку спеціального фонду на 4410 тисяч гривень на реалізацію «Програми капітального будівництва об’єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення». Це дозволить з урахуванням внутрішнього перерозподілу коштів профінансувати найбільш важливі об’єкти.

Департаменту фінансів облдержадміністрації збільшили обсяг резервного фонду на 15000 тисяч гривень. Про це повідомили у вівторок, 11 грудня, в прес-службі Львівської облради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів