У Львівській міськраді зачекалися погодження проекту рекультивації полігону ТПВ

15:35 3 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

У ЛМР стверджують, що готові розпочати рекультивацію Грибовицького полігону ТПВ. Для проведення цих робіт було відкориговано «Комплексний проект рекультивації полігону в селі Великі Грибовичі».

Про це повідомили в понеділок, 3 червня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Проект пройшов державну експертизу і отримав позитивний експертний висновок державного підприємства «Державний науково-дослідний та проектно-вишукувальний інститут «НДІпроектреконструкція» Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та рекомендований до затвердження у встановленому порядку».
«Відповідно до порядку затвердження таких проектів, визначеного постановою Кабінету міністрів України №560від 11 травня 2011 року, проект рекультивації Грибовицького полігону надіслано на погодження у Львівську ОДА. За інформацією заступника міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергія Бабака, проект надіслано в ЛОДА 15 березня цього року. Пройшло вже більше два з половиною місяці, однак жодних зауважень до проекту чи його погодження львівська мерія досі не отримала», – поінформували також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів