У Львівській міськраді пригрозили штрафами власникам відкритих літніх майданчиків

11:45 3 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: zhitomir.today

Неприбрані кафе просто неба підлягатимуть примусовому демонтажу, який здійснюватиметься районними адміністраціями та передбачатиме відшкодування власниками коштів, витрачених на ці роботи.

«КП «Адміністративно-технічне управління» нагадує, що, згідно з ухвалою Львівської міської ради №2452 від 5 березня 2009 року «Про затвердження Порядку отримання дозволів на встановлення відкритих літніх майданчиків у Львові біля об’єктів ресторанного господарства для здійснення підприємницької діяльності», усі відкриті літні майданчики (далі ВЛМ) повинні бути демонтовані 1 листопада 2015 року, у зв’язку із закінченням сезону», – повідомили сьогодні, 3 листопада, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також поінформували:

«У разі невиконання умов даної ухвали, усі ВЛМ, не прибрані після 1 листопада, вважатимуться самовільно встановленими та підпадатимуть під штрафні санкції у розмірі від 850 до 1700 гривень. Також ці об’єкти підлягатимуть примусовому демонтажу, який здійснюватиметься районними адміністраціями міста Львова та передбачатиме відшкодування власниками коштів, витрачених на ці роботи.

Начальник відділу благоустрою ЛМР Марина Кустова повідомила також: «З метою виявлення та усунення порушень, інженери КП «Адміністративно-технічне управління» уже розпочали обстеження. У разі встановлення фактів функціонування ВЛМ, суб’єктам господарювання будуть скеровуватися вимоги демонтувати майданчики власними силами. У випадку невиконання вимог, складатимуться адміністративні протоколи, із подальшим поінформуванням районних адміністрацій». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів