У Львівській міськраді преміювали рятівників

13:30 14 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У п’ятницю, 14 вересня, з нагоди Дня рятівника України відбулися урочистості в головному управлінні ДСНС у Львівській області.

Про це повідомили в п’ятницю, 14 вересня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Від громади міста вітання рятівникам передав заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак».

Зокрема, Сергій Бабак зазначив: «Від імені громади міста Львова хочу привітати вас з професійним святом. Ті цифри, які я сьогодні почув, мені запали в душу – 485 людей було врятовано. Тобто у 485 людей був другий день народження завдяки вам. Хочу сказати, що я в силу професійної діяльності найчастіше стикаюся з підрозділами ДСНС. І насправді дуже часто буває, що дзвониш, що десь-щось трапилось, а у відповідь чуєш: «Ми вже на місці, вже працюєм». І це свідчення виняткового професіоналізму. Ваша праця неоціненна. І довіра до вас є величезна. Тому ще раз вам дякую за вашу роботу».

У міськраді також поінформували: «Відтак, Сергій Бабак вручив подяки від громади міста за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, зміцнення матеріально-технічної бази підрозділів та з нагоди відзначення професійного свята – Дня рятівника – кільком працівникам пожежно-рятувальної служби. Подяки та фінансове заохочення у розмірі три тисячі гривень кожен отримали начальник 2-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України в Львівській області – старший лейтенант служби цивільного захисту Роман Алешко, старший пожежний рятувальник 3-ї пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Львівській області – підполковник служби цивільного захисту Степан Демків, командир відділення 4-ї державно пожежної-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Львівській області – старший сержант служби цивільного захисту Анатолій Світлик».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів