У Львівській міськраді попередили, що комунальники збивають брили й бурульки

13:36 5 грудня 2016 р.

У ЛМР запевнили, що небезпечні ділянки обгороджують, щоб застерегти мешканців оминати їх.

У прес-службі Львівської міськради повідомили сьогодні, 5 грудня, що комунальні служби міста проводять обстеження дахів будинків та збивають снігові брили і бурульки. Мешканців просять бути уважними. Як зазначають голови районних адміністрацій, небезпечні місця загороджують стрічками.

Начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР Віктор Іваніцький зазначив: «Унаслідок температурних перепадів, на дахах будівель утворюються крижані бурульки. Танучи, вони можуть ламатися та падати, - це небезпечно для пішоходів. Особливу небезпеку вони становлять у старих кварталах міста, де тротуари безпосередньо прилягають до будинків. Тому закликаємо мешканців бути обережними».

Відтак, управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР звертається до усіх мешканців міста з проханням бути дуже обережними біля будинків, адже з дахів можливі падіння снігу та бурульок. У разі відсутності огорож – мешканців просять звертати увагу на наявність небезпечних утворень з криги і снігу на дахах будинків та оминати їх.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів