У Львівській міськраді передбачили зміни до бюджету

14:20 12 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Виконавчий комітет схвалив зміни до міського бюджету Львова на 2020 рік та зміни до розподілу коштів бюджету розвитку міського бюджету Львова на 2020 рік.

Про це повідомили в середу, 12 лютого, у Львівській міськраді, де також розповіли «Рішення схвалили із внесеними правками, й завтра їх винесуть на розгляд сесії міської ради».

Заступниця директора департаменту фінансової політики ЛМР Лілія Римар зазначила: «Пропонуємо збільшити видатки бюджету розвитку на 165 мільйонів гривень, в тому числі за рахунок спрямування вільного залишку коштів загального фонду – 40 мільйонів гривень, і залишку коштів самого бюджету розвитку – 89,6 мільйона гривень. І ще – перерозподіл коштів на 35,4 мільйона гривень».

«Однак рішення схвалили із внесеною правкою – міський голова Андрій Садовий запропонував передбачити у бюджеті стрічку на проектні роботи по стадіону «Торпедо», – поінформували також у міськраді.

Андрій Садовий пояснив: «Ми не розпочали роботи по стадіону «Торпедо». Ми мали зробити якісний проект і тоді можна домовлятись з власниками. Це питання важливе для нас з вами, для депутатів міської ради. Треба це врахувати, щоб ми з правками його опрацювали».

Директорка департаменту економічного розвитку ЛМР Ірина Кулинич поінформувала: «На 165 мільйонів гривень збільшують видатки бюджету розвитку – це приблизно 55 мільйонів гривень на гуманітарну сферу – перехідні об’єкти, співфінансування мікропроектів та інші об’єкти, які необхідно брати в роботу. «Додатково ми передбачаємо 24 мільйонів гривень районним адміністраціям – по 4 млн на кожен район. І, відповідно, передбачаємо кошти на придбання лічильників по лізингу для «Львівводоканал».

Міський голова Львова додав:«Прохання проголосувати рішення з правками, щоб ми мали стрічку і цей процес запустили. Треба візуалізацію, як має виглядати стадіон «Торпедо» після реконструкції. Ми зараз будемо підписувати угоду про висадку дерев. Ми повинні в кожному районі зарезервувати по 200 тисяч гривень на висадку дерев. Також прохання пропрацювати це питання з бюджетною комісією, щоб ми цього року зробили неможливе можливим – знайшли кошти для районів на висадку дерев».

Як інформував «Щоденний Львів», на засіданні виконавчого комітету ЛМР ухвалили рішення про зменшення розміру нарахувань за опалення і гарячу воду для мешканців міста за січень 2020 року

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів