У Львівській міськраді нагадали про будівельні відходи

10:40 2 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Майданчик для збору великогабаритних та дрібних будівельних відходів розташований у Львові біля будинку №18 на вулиці Жовківській.

Про це повідомили в четвер, 2 травня, в прес-службі Львівської міськради. Керівник департаменту з питань поводження з відходами ЛМР Сергій Сало розповів: «Майданчик для збору великогабаритних та дрібних будівельних відходів у Львові працює з минулого року. Це перший пункт великогабаритного сміття у Львові. Приймаємо великогабаритні відходи – старі меблі, старі холодильники, телевізори, використані шини, старі вікна, дрібне будівельне сміття. Приймаємо ці відходи безкоштовно».

Сергій Сало також зазначив: «Було рішення виконавчого комітету, що в якості експерименту три місяці приймати відходи безкоштовно, а потім думати про оплату. Та ми продовжуватимемо безкоштовно приймати це сміття, адже головна ціль цього підходу, щоб у місті було чисто. Такий підхід до збору сміття ми побачили у країнах західної Європи. За таким принципом як організовано там, ми організували у Львові. Отож, будь-який мешканець Львова може сюди звернутися і здати відходи».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів