У Львівській майстерні шоколаду через масове отруєння зробили дезінфекцію і не приймають клієнтів

18:19 29 вересня 2023 р.

Фото до новини

28 вересня під час стажування для майбутньої роботи в закладі працівники отруїлись їжею, яку доставив зовнішній підрядник.

Про це повідомили у Львівській майстерні шоколаду, пише Dailylviv.com.

"Вчора 7-ро працівників та стажистів Львівської Майстерні Шоколаду звернулись до медиків з симптомами отруєння. 

Маємо сказати наступне.

Найперше - всі семеро наших людей зі симптомами отруєння сьогодні почуваються краще. Теж пильнуємо за здоровʼям інших працівників, які були на зміні в ці дні. 

Ще вчора ми розпочали дослідження причин отруєння у співпраці з Держпродспоживслужбою та Львівською міською санітарно-епідеміологічною станцією. Наразі чекаємо офіційних висновків лабораторій стосовно визначення продуктів, які могли спричинити отруєння.

Для харчування нашого персоналу ми замовляємо їжу зовнішнього постачальника. Обіди для персоналу були привезені підрядником ФОП Балицька Л.В. Постачальник також працює над зʼясуванням причин отруєння.

Через факт, що інцидент стався у просторі нашої Майстерні Шоколаду на вул. Сербській 3, ми провели повну дезінфекцію закладу і до оголошення офіційних результатів аналізів, Майстерня працює у форматі крамниці та видачі гарячих напоїв в одноразовому посуді на виніс. До роботи допущені тільки ті працівники, які не працювали останні 3 дні. 

Надалі співпрацюємо з відповідними службами та всіма учасниками інциденту, аби застерегти інших від подібних випадків та сподіваємось на швидке одужання наших людей",- повідомили в закладі.

Нагадаємо, випадки харчового отруєння у закладах, які належать "Холдингу емоцій "!Fest", уже траплялися.

Один з найбільш резонансних - отруєння відвідувачів ресторану "Театр пива "Правда". Тоді у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню з попереднім діагнозом «харчова токсикоінфекція» та «гостра кишкова інфекція» було госпіталізовано майже 60 осіб.

На вулиці Сербській у Львові знімають з фасаду будівлі «Майстерні шоколаду» її недолугий декор (відео)

Львів’янин звинуватив росіян у крадіжці його ідеї

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів