У львівській гімназії пролунав сигнал тривоги

15:20 15 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

У Залізничному районі міста Львова влаштували показовий «День цивільного захисту».

Про це повідомили в п’ятницю, 15 березня, в прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області, де також розповіли: «У гімназії «Євшан» відбувся такий показовий «День цивільного захисту». Участь у заході взяли керівники освітніх закладів Залізничного району Львова, представники навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Львівської області, районного відділу освіти та місцеві рятувальники».

«Під час навчально-методичного семінару керівники навчальних закладів спільно із освітянами та рятувальниками обговорили методику підготовки й порядок проведення «Дня цивільного захисту». Практичний період Дня розпочався з проведення загальношкільної лінійки», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

«Після цього у школі відбулися відкриті уроки із безпеки життєдіяльності людини та основ здоров’я, дій у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій. Згодом у стінах гімназії пролунав сигнал тривоги «Увага всім!». Усі учні, гості та педагогічний колектив навчального закладу без паніки покинули приміщення закладу», – повідомили також в обласному управлінні ДСНС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів