У лікарнях – уже 28 отруєних курятиною зі супермаркету «Арсен» у Львові

13:42 30 жовтня 2013 р.

Фото до новини


Фото: vinnitsaok.com.ua

Четверо з них – діти.

Державна санітарно-епідеміологічна служба у Львівській області повідомляє, що станом на 10-ту годину 30 жовтня на стаціонарному лікуванні перебувало 28 осіб. Із них четверо – діти.

Попередній діагноз – «Харчова токсикоїнфекція». Потерпілим пацієнтам в стаціонарних умовах проводиться повний комплекс клініко-лабораторних обстежень, надається необхідний об’єм медичної допомоги відповідно до клінічних протоколів.

Головним управлінням Держсанепідслужби у Львівській області створено групу оперативного реагування з метою розслідування причин виникнення випадків захворювань. За попередніми результатами розслідування спалаху, встановлено, що всі постраждалі споживали 23-26 жовтня кури-гриль, які придбали в супермаркеті «Арсен-2» ТОВ «Альянс Маркет», розташованому по проспекту Чорновола, 93 у Львові.

Здійснено позапланову перевірку його кулінарного цеху. За її результатами, обласне управління скерувало адміністративний позов щодо застосування заходів реагування у Львівський окружний адміністративний суд.

Лабораторні дослідження проб харчових продуктів, води, змивів, матеріалу від хворих, контактних та декретованих осіб тривають. Протиепідемічні заходи продовжуються. Ситуація перебуває на контролі Держсанепідслужби у Львівській області.

Як повідомляв «ЩЛ», масове отруєння курми-гриль у Львові розслідує прокуратура, через них на Львівщині оголосили надзвичайну ситуацію, тим часом вони вже зникли зі згаданого супермаркету.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів