У Львові прокуратура розслідує масове отруєння людей курми-гриль

10:10 29 жовтня 2013 р.

Фото до новини


Фото: thirdage.com

Після вживання харчів, придбаних в одному супермаркеті, до лікарень потрапило 17 осіб.

Про це повідомила прес-служба прокуратури міста Львова. За її інформацією, впродовж 26-27 жовтня в інфекційні лікарні Львова та Самбора з підозрою на харчові отруєння, пов’язані із вживанням курей-гриль, придбаних в одному зі супермаркетів Львова, госпіталізовано 17 осіб. Із них троє – діти.

Відтак прокуратурою Шевченківського району Львова внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про факт кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1статті 325 Кримінального кодексу України, – порушення встановлених санітарних норм і правил щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням. На даний час проводяться першочергові слідчі дії та з′ясовуються усі обставини події.

Як уточнили для УНІАНу у департаменті цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, 27 жовтня в інфекційному відділенні Самбірської ЦРЛ із діагнозом харчове отруєння (підозра на сальмонельоз) госпіталізовано чотирьох жителів села Чернихів. Серед них – одна дитина 2004 року народження та троє дорослих.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів