У лікарні швидкої допомоги влаштували провокацію: зараз на місці працюють правоохоронці

19:17 27 квітня 2020 р.

Фото до новини

Як повідомили в міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги, сьогодні в установі трапився інцидент. Двоє осіб, які представилися журналістами інформаційного агентства «STOP корупції», влаштувати провокацію.

Спершу вони запитували про підготовку лікарні до роботи в умовах пандемії, однак потім один із них, порушуючи правила карантину, увірвався до приймального покою, аби, з його слів, перевірити, як йому надаватимуть допомогу, якщо йому стане погано.

Про це інформує пресслужба ЛМР.

«В лікарню з посвідченнями журналістів «STOP корупції» прийшли двоє осіб. В адміністративному приміщенні вони одразу увімкнули відеокамеру й почали запитувати про підготовку лікарні до боротьби з коронавірусом, прийом пацієнтів, отримані від благодійників апарати штучної вентиляції легенів, поводження з відходами у зв’язку з коронавірусом. Наші працівники надали їм відповіді, однак вони почали ставити більше запитань. Подекуди ці журналісти говорили у підвищеному тоні, агресивно, нервували, тому ми попросили їх вийти з адміністративного приміщення на вулицю і там продовжити розмову. В той же час вони викликали поліцію, сказавши, що їм начебто перешкоджають у їхній журналістській діяльності.

Тоді один з журналістів почав поводити себе ще агресивніше, мовляв, а як мене будете приймати, якщо в мене інфаркт чи інсульт? Тоді він спустився на перший поверх і почав вламуватися у приймальне відділення. Муніципальна варта намагалася його затримати, але він проштовхнувся, при цьому не продизенфікував руки, не поміряв температуру тіла і зайшов у відділення. Звісно, медики не могли відмовити йому у прийомі, бо він заявив, що в нього є скарги на серцебиття.

Відтак, його оглянули, й усі показники були в нормі, зокрема й серцебиття, однак зафіксували підвищену температуру тіла — 37,4 градусів. Йому провели експрес-тест на коронавірус — тест негативний, проте в процесі розмови з ним встановлено, що 24 квітня він перебував в інфекційній лікарні і дитячій лікарні Івано-Франківська, де перебувають на лікуванні пацієнти з коронавірусом, а тому міг контактувати з ними. Тож наразі його дообстежують в умовах повної ізоляції, а медичний персонал одразу перейшов на режим роботи з людьми, які мають підозру на коронавірус", — повідомили в міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги.

Відтак, зараз на місці працює слідчо-оперативна група, яка з’ясовує усі обставини події.


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів