У Харкові постраждали 44 людини, з яких 14 жінок і 30 чоловіків

18:08 26 травня 2024 р.

Фото до новини

Всі екстрені служби та правоохоронні органи другу добу намагаються деблокувати та виявити тіла загиблих внаслідок злочинних дій російських терористів у Харкові.

Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, пише DailyLviv.com.

"Рятувальники, поліція, прокурори, медики. Всі екстрені служби та правоохоронні органи другу добу намагаються деблокувати та виявити тіла загиблих внаслідок дій російських терористів. Ідентифікували вже 10 осіб, вісім з яких -  за допомогою ДНК-тестів. Серед загиблих - 12-річна дівчинка та її мати. Вісім людей - вважаються зниклими безвісти.

Працівники ДСНС розібрали близько 30% завалів. Призупиняємо роботи під час сигналів повітряної тривоги. Адже окупант не вперше застосовує тактику подвійних ударів. Ліквідація триває".

Поліція повідомила, що за результатами дослідження ДНК ідентифіковано тіла вісьмох громадян. Серед загиблих – 12-річна дівчинка, яка була відвідувачем закладу торгівлі. Роботи по розбору завалів не припиняються. Станом на 16:30 загальна кількість загиблих внаслідок ворожої атаки становить 14 людей. Також зі згарища вилучені фрагменти тіл, їх ідентифікація триває. Постраждали 44 людини, з яких 14 жінок і 30 чоловіків.

На місці трагедії розгорнуто роботу штабу слідчого управління поліції та криміналістична лабораторія. Криміналісти відібрали 15 зразків букального епітелію у родичів загиблих.
Всі, хто втратив зв’язок з близькими, можуть звернутися за телефонами поліції +380934943162 або 102. Ідентифікація тіл триває".
 
 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів