У Карпатах знайшли двох заблукалих мешканців Львівщини

11:15 29 червня 2020 р.

Фото до новини

28 червня о 00:50 до чергового пошуково-рятувального відділення (смт. Ворохта урочище Заросляк) надійшло повідомлення від 2 туристів, жителів села Лисичів, Львівської області, про те, що під час сходження з гори Говерла вони втратили орієнтування та заблукали.

Про це інформує ГУ ДСНС в Івано-Франківській області.

О 01:00 до пошуково-рятувальних робіт залучено працівників пошуково-рятувального відділення третьої спеціалізованої пошуково-рятувальної групи Спеціалізованої пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначеня У ДСНС області, які базуються в селищі Ворохта в урочищі Заросляк, у складі 4 чоловік. О 01:50 рятувальники знайшли заблукалих туристів неподалік водоспаду, вони були в задовільному стані, медичної допомоги не потребували. Рятувальники супроводили заблукалих туристів до навчально-спортивної бази «Заросляк». 

До речі, вищевказане відділення рятувальників заступило на першу вахту 23 червня. Створення даного підрозділу у підніжжі Говерли є вкрай необхідним та важливим, адже кількість туристів, які підіймаються на найвищу вершину Карпат, щороку збільшується.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів