У гірській річці загинув 12-річний хлопець

10:36 13 червня 2021 р.

Фото до новини

Рятувальники підняли на берег тіло дитини, знайшовши його за два кілометри від місця падіння.

12 червня о 20:50 до Оперативно-координаційного центру Головного управління  ДСНС в Івано-Франківській області надійшло повідомлення про те, що в селі Тюдів Косівського району, перебуваючи на відпочинку, послизнувся з каміння і впав у річку Черемош хлопчик (попередньо 12 років). До аварійно-рятувальних робіт від ГУ ДСНС в області всього було залучено 26 чоловік особового складу, 5 одиниць техніки та 2 плавзасоби. До пошуків також було залучено працівників поліції та місцеве населення. Додатково було залучено рятувальників ГУ ДСНС в Чернівецькій області. 

Про це повідомило Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області, пише Dailylviv.

Зі слів очевидців було встановлено, що на річці Черемош перебувало троє дітей, один з яких (хлопчик, 12 років) послизнувся з каміння та впав у річку, після чого дитину понесло вниз за  течією. 

Працювали 4 робочі групи, проводився огляд місцевості, берегової лінії та русла річки Черемош. На місці події було встановлено засоби освітлення. Також рятувальники проводили обстеження водного дзеркала русла р. Черемош на плавзасобах з с. Тюдів в строну «Вижницького моста», обстеження місць найбільш можливого заглиблення на р.Черемош вниз по течії від місця події, та обстеження берегової лінії вздовж р.Черемош.

О 07:30 місцевим населенням було виявлено тіло дитини біля правого берега р. Черемош в с. Тюдів на відстані орієнтовно 2 км від місця події. 

Рятувальниками ПРВ м. Косів та ГПРВ м. Вижниця тіло дитини, щодо якої здійснювались пошуки, було піднято на берег річки та передано працівникам поліції.

У Львівському районі горів автосервіс

Біля Буська опівночі автомобіль наїхав на жінку

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів