У Львівському районі горів автосервіс

10:03 13 червня 2021 р.

Фото до новини

Вогнем пошкоджено стіни і перекриття на площі 120 квадратних метрів та ремонтне обладнання на площі 80 метрів квадратних.

12 червня о 09:26 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в с. Муроване Львівського району на вул. Січових Стрільців, 34 на першому поверсі в приміщенні ремонтної зони автосервісу, розміром 33×10 м.

Про це повідомило Головне управління ДСНС України у Львівській області, пише Dailylviv.

До місця виклику виїхали пожено-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС України у Львівській області.

Внаслідок пожежі отримав опіки голови (І ступеня, 3 %) чоловік 1995 року народження, від госпіталізації відмовився.

Пожежу локалізовано о 10:13 та повністю ліквідовано о 10:18 в скалді 3-ох ланок газодимозахисної служби.

Вогнем пошкоджено стіни та перекриття на площі 120 кв.м., ремонтне обладнання на площі 80 кв.м..

До ліквідації пожежі залучили 38 чоловік особового складу та 7 одиниць спецтехніки.

Обставини події та причину виникнення пожежі встановлюють.

Водночас Патрульна поліція Львівської області наклала штраф на водія легковика, який перешкоджав пожежним автомобілям їхати в Муроване: "Сьогодні о пів на десяту ранку, патрульні зупинилися на зелене світло світлофора, аби пропустити два авто пожежної охорони, які їхали з увімкненими проблисковими маячками та сиреною вулицею Богдана Хмельницького. Вони їхали гасити пожежу в село Муроване.

Спочатку проїхало одне авто ДСНС, а за кілька секунд інше, однак керманич автомобіля Fiat Doblo вирішив, що пункт 3.2 (У разі наближення транспортного засобу з увімкненим синім проблисковим маячком та (або) спеціальним звуковим сигналом водії інших транспортних засобів, які можуть створювати йому перешкоду для руху, зобов’язані дати йому дорогу і забезпечити безперешкодний проїзд зазначеного транспортного засобу (і супроводжуваних ним транспортних засобів) ПДР не для нього і поїхав.

Патрульні зупинили автомобіль і винесли на 39-річного львів'янина постанову за ч. 3 ст. 122 (Ненадання переваги в русі транспортним засобам аварійно-рятувальних служб, швидкої медичної допомоги, пожежної охорони, поліції, що рухаються з увімкненими спеціальними світловими або звуковими сигнальними пристроями) КУпАП. Штраф — 680 гривень".

Біля Буська опівночі автомобіль наїхав на жінку

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів