У ДТП на Дніпропетровщині загинув співак Кузьма Скрябін зі Самбора на Львівщині (+відео)

10:18 2 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: rbc.ua

Як повідомили в понеділок у прес-службі ДАІ, за попередніми даними, близько 8.20 біля села Лозуватка в Криворізькому районі Дніпропетровщини сталося зіткнення позашляховика й вантажівки.


Відео: «112 Україна»

«Сьогодні в дорожньо-транспортній пригоді загинув видатний український співак, лідер групи «Скрябін», – повідомили сьогодні, 2 лютого, у прес-службі ДАІ, конкретизуючи при цьому:

«За попередніми даними, близько 8-ї години 20 хвилин, у Криворізькому районі, біля села Лозуватка, сталося зіткнення позашляховика, в якому знаходився співак, та вантажівки. На жаль, від отриманих травм, Андрій Кузьменко, відомий під псевдонімом Кузьма Скрябін, загинув на місці пригоди. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події».

Відтак на сторінці «Кузьменко Андрій Вікторович» у Вікіпедії, на жаль, уже внесено такі зміни: «Андрі́й Ві́кторович Кузьме́нко (псевдо – Кузьма) (*17 серпня 1968, місто Самбір, Львівська область – †2 лютого 2015, село Лозуватка, Дніпропетровська область) – український співак, письменник, телеведучий, продюсер, актор. Лідер гурту«Скрябін». 2 лютого 2015 року загинув у автокатастрофі біля села Лозуватка Криворізького району Дніпропетровської області».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів