Нічний ракетний удар по Дрогобичу: офіційні коментарі місцевої влади

10:24 16 лютого 2023 р.

Фото до новини

Постраждав об’єкт критичної інфраструктури. Ударною хвилею вибито шибки на декількох об’єктах комунальної інфраструктури.

"Сьогодні вночі ворог підступно атакував нашу громаду. Постраждав об’єкт критичної інфраструктури. Ударною хвилею вибито шибки на декількох об’єктах комунальної інфраструктури. Дякувати Богу, ніхто не постраждав. Закликаю мешканців та гостей громади не публікувати світлин чи відео, не сіяти паніку. Наполегливо прошу не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, дотримуватись правил безпеки.

Подбайте про власну безпеку та своїх близьких. У День Єдності не буду голослівним, скажу лише – в єдності наша сила. Тільки разом ми переможемо ворога!", - написав у ФБ міський голова Дрогобича Тарас Кучма.

"Жителі Дрогобиччини! Є влучання в один з об‘єктів критичної інфраструктури! Попередньо без жертв! На місці працює ДСНС!", - написав у ФБ уночі голова Дрогобицької районної військової адміністрації Степан Кулиняк, інформує Dailylviv.com.

А вранці редактор групи Дрогобич інфо у ФБ зробив такий допис: "Станом на 7:30 ми отримали від вас декілька повідомлень у месенджері. З огляду на їх зміст, ще раз нагадуємо, чому потрібно дотримуватись інформаційної тиші: не знімати і не викладати відео та фото, не вказувати точного місця події. Бо цим ви не тільки допомагаєте ворогу та тим, хто координує його злочинні дії, але й завдаєте моральних страждань дітям, жінкам, особам літнього віку, хворим на серцево-судинні захворювання - вони це все дивляться і переймаються побаченим.

Це не той випадок, коли можна, як кажуть, "ловити хайп" на переглядах і поширеннях видовищних кадрів. Це війна, а не кіно, і нерви усіх на межі. І нашим близьким, родичам, друзям, землякам, які зараз на фронті, такі кадри в тилу теж завдають сильного болю. Їм і без цього важко, бо самі у горні війни.

Тому утримайтесь від поширення таких відео- та фото у соцмережах, бо не для цього вони створені. Дякуємо за розуміння!"

Нагадаємо, що, за повідомленням начальника Львівської ОВА Максима Козицького, три ракети влучили в об‘єкт критичної інфраструктури на Львівщині.

Минулої ночі відбувся Масований ракетний удар по Україні: Росія випустила 32 ракети, - ПС.

Дві ракети вдарили по об'єкту у Кременчуці, - Лунін

Нічна повітряна тривога в усій Україні: ракетна небезпека (доповнюється)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів