У Дніпрі ракетними ударами пошкоджено шість будівель

08:35 29 липня 2023 р.

Фото до новини

Зачепило також ще три 3 адміністративні споруди і 7 автівок.

Кількість постраждалих не змінилася від російського ракетного удару у Дніпрі. Про це сьогодні вранці повідомив начальник Дніпропетровської обласної  військової адміністрації Сергій Лисак, пише Dailylviv.com.

"Важка для області ніч… - написав Сергій Лисак. - Спочатку ракетні удари по Дніпру. А вже вночі ворог продовжив свій терор. Бив по Нікопольщині. 

З важкої артилерії вгатив по самому Нікополю та Марганецькій громаді. Наслідки з’ясовують. Але головне – місцеві жителі цілі. 

У Дніпрі ж кількість постраждалих не змінилася. 9 людей, серед яких двоє дітей. Окрім атакованих адмінбудівлі та багатоповерхівки маємо ще пошкодження. Це 4 житлові будинки навколо. Одна висотка, інші – двоповерхові. Зачепило й 3 адміністративні споруди і 7 автівок. 

Після третьої ночі надзвичайники завершили пошуково-рятувальні роботи. До справи стали комунальники. Особисто бачив, як працюють всі служби. Злагоджено та з бажанням допомогти кожному. Дякую їм за це.  

Знаю – складно, але ми вистоїмо. Ті ж, хто надавав злочинні накази, виконував їх і щиро радів нашій біді, отримають своє. Адже зло завжди повертається до тих, хто його несе".

Одна ракета влучила в дах будинку. Зруйновано крило з 7 по 1 поверх адмінбудівлі однієї з силових структур, повідомив начальник управління реагування на надзвичайні ситуації ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області Сергій Корінний.

Крім цього, у житловому комплексу, куди влучила друга ракета, руйнування зафіксовані з 13 по 9 поверх. Близько 15 квартир практично зруйновані, а десь 60% квартир у ЖК - пошкоджені. Розбір завалів завершився о 3-й ночі. 

Постраждало 9 осіб, серед них двоє дітей: дівчина 17 років та хлопець 14 років. Вони у лікарні, їхній стан стабільний. 

46 обстрілів за добу завдав ворог по 18 населених пунктах Запорізької області

У Дніпрі ракетними ударами пошкоджено шість будівель

У Дніпрі російська ракета вдарила у багатоповерхівку (доповнюється, відео)

Зеленський назвав російських терористів сволотою

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів